Diensten

Luxe transfer services eenvoudig
online te reserveren

POINT TO POINT

Luchthavenvervoer

Naar en van Schiphol met onze Schiphol Service. My Taxi is de comfortabele, luxe limousine service die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met ons verzekert u, uzelf dat u in stijl, op elk gewenst moment rechtstreeks van of naar Schiphol en diverse regionale luchthavens vervoerd wordt.

Boek online

OVERAL EN ALTIJD

EVENEMENTENVERVOER

Wij kunnen u overal ophalen en afzetten. Daarnaast kunnen wij u later wanneer u genoten heeft, tevens weer ophalen en afzetten op elk gewenste bestemming. Onze luxe voertuigen zijn ruim en comfortabel ingericht. Wij staan garant voor de kwaliteit van ons vervoer, zodat u zorgeloos op de plaats van bestemming zal komen.

Boek online

24-UURS

ZAKELIJK VERVOER

Heeft u of uw organisatie vervoer nodig op regelmatige basis? Dan hoeft u echt niet iedere keer opnieuw uw rit te reserveren. Met een zakelijk account regelt u eenmalig dat wij voortaan op afgesproken tijden, dagdelen of dagen voor u klaar staan. Onze voertuigen zijn voorzien van de beste faciliteiten. Het flesje water, een gewenste krant en een snoepje zijn standaard aanwezig in onze auto’s. Het enige wat u nog moet doen, is ontspannen!

Boek online

GEHEEL VERZORGDE

ROAD SHOW

Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van uw roadshows, de meest bekende zakelijke bestemmingen zijn bij ons bekend. Er gaat dus geen tijd verloren bij het zoeken naar bepaalde bestemmingen. Wij halen u op de door u gewenste locatie of luchthaven op en zorgen dat u op tijd op de door uw opgegeven afspraken bent.

Taxi reserveren

Kom in contact

My Taxi staat 24/7 voor u klaar

Gebruik snel en gemakkelijk ons geheel veilige reservering systeem om een taxi te boeken, bekijk uw tarief en reserveer online Of bel ons +31 (0)6 8282 7777, wij 24/7 beschikbaar.