Taxi Almere – MyTaxi.nl

MyTaxi uit Almere richt zich in de regio op het zakelijk- en particuliere vervoer. Ons zeer jonge en representatieve wagenpark, dat o.a. bestaat uit de nieuwe Mercedes E-klasse, is hier uitermate geschikt voor.

Voor de bedrijven hebben wij: directie vervoer, de roadshow, haven vervoer en het limousine vervoer.

U kunt dan rekenen op een courante mercedes s klasse met een beroeps chauffeur die gekleed is in een kostuum en representatief is. Het trouw rijden is uiteraard geen zakelijk vervoer maar wij vinden wel dat u op de mooiste dag van u leven dat kleine beetje extra nodig heeft.

Het particuliere vervoer: taxi, schiphol vervoer, en de sight seeing Alle wagens zijn voorzien van een navigatiesysteem voor geheel Europa, climate control, mobiele telefoon en alle mogelijke veiligheidsopties. Tevens beschikken wij over een modern systeem, dat dataverkeer realiseert tussen de centrale en de wagens, waardoor de communicatie tussen beiden vlekkeloos verloopt.

Met deze middelen én ons team van gedegen medewerkers, die dienstbaarheid hoog in het vaandel dragen en de Engelse taal goed beheersen, garanderen wij een comfortabele, veilige en efficiënte rit. Taxi Voorne is het begrip voor veilig en kwalitatief vervoer.