Taxi Amstelveen – MyTaxi.nl

Welkom op de website mytaxi.nl. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. We zijn gespecialiseerd in vervoer van en naar Schiphol met zeer luxe taxi’s. Daarbij hanteren wij voor u als klant vaste scherpe prijzen.

Zo bieden wij u een service van hoge kwaliteit en toch tegen zeer voordelige tarieven. We verzorgen Schipholvervoer zowel binnen heel Nederland als in het directe buitenland.

Ook vervoeren wij naar o.a. Amstelveen, Amsterdam en Diemen. Vanaf Schiphol kunnen we u persoonlijk komen ophalen bij de ingang van het Sheraton Schiphol hotel. Op deze site kunt u uw ritprijs al bekijken en daarna meteen per e-mail boeken. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen op +31 (0)6 8282 7777.

Doordat we vaste prijzen hanteren, komt u niet voor verrassingen te staan. Voor het betere, zakelijke taxivervoer naar vliegveld Schiphol of elk ander vliegveld in Nederland.

Personenvervoer per taxi van en naar alle luchthavens in Nederland. Ook voor het zakelijke taxi vervoer naar Schiphol bieden wij u Service, kwaliteit, deskundigheid en veiligheid. Kortom: We bieden luxe vervoer voor een scherpe vaste prijs.

Actief in de regio Amstelveen (MyTaxi.nl)